Placeholder

Fanghi d’Alga GUAM 
FIR sokoldalú algás iszap

13.050 Ft

A GUAM algaiszapos kezelés a nők által világszerte elismert módszer a cellulit által okozott bőrhibák elleni küzdelemben. A vásárlói elégedettség mellett számtalan teszt bizonyítja a termék eredményességét, melyeket tekintélyes olasz egyetemek és kutatóintézmények is hitelesítettek. 
De mi a titka a GUAM alga kivonatos iszapnak?
A GUAM kutatásainak eredményeként egy tiszta, mikronizált fekete turmalin ásványban gazdag, hatékony formula jött létre. Az új összetevőknek köszönhetően a termék alkalmazása közben az iszap elnyeli a testhőmérsékletet, ezzel megemeli a bőr hőmérsékletét, amit aztán visszabocsájt a bőrbe infravörös sugárzás formájában. Ennek köszönhetően javul a bőr mikrocirkulációja, amely jótékony hatást gyakorol a sejtek és szövetek egészséges működésére.


Az algás iszap lkalmazása:

  1. Használat előtt alaposan keverd össze a terméket! Enyhe masszírozó mozdulatokkal egyenletesen oszlasd el az érintett területeken!
  2. A kezelt területet tekerd be a konyhából már jól ismert frissentartó fóliával, amelynek köszönhetően a termék otthon is kényelmesen használható. 45 perc múlva langyos vízzel öblítsd le! A termékben található aktív összetevők magas koncentrációja miatt enyhe, bizsergető érzést tapasztalhatsz az alkalmazás folyamán, amely azonban teljesen természetes.

Ne feledd, hogy a kezelés a GUAM alga FIR iszapgéllel a leghatásosabb! Masszírozd be vele a kezelt területeket!