Placeholder

Fanghi d’alga GUAM FIR Azione Rapida algás iszap

13.050 Ft

A GUAM algaiszapos kezelés a világ számos országában, nők sokasága által elismert módszer a cellulit által okozott bőrhibák elleni küzdelemben. A vásárlói elégedettség mellett több teszt bizonyítja a termék eredményességét, melyeket tekintélyes olasz egyetemek és kutatóintézmények is hitelesítettek.  
De mi a titka a GUAM alga kivonatos iszapnak?
A GUAM kutatásainak eredményeként egy tiszta, mikronizált fekete turmalin ásványban gazdag, hatékony formula jött létre. Az összetevőknek köszönhetően a termék alkalmazása közben az iszap elnyeli a testhőmérsékletet, ezzel megemeli a bőr hőmérsékletét, amit aztán visszabocsájt a bőrbe infravörös sugárzás formájában. Ennek köszönhetően javul
hat a bőr mikrocirkulációja, amely jótékony hatást gyakorolhat a sejtek és szövetek egészséges működésére.

Alkalmazása: Enyhén masszírozd a comb, has és fenék területein, majd frissentartó fóliával tekerd körül a kezelt felületet! Várj 15 percet, utána pedig mosd le!

A termék alkalmazása során be kell tartani a használati útmutatás javaslatait és figyelmeztetéseit.Fontos, hogy semmilyen körülmények között ne használd sérült bőrfelületen, illetve akkor sem, ha a készítmény bármely összetevőjére allergiás vagy.