Placeholder

GUAM FIR Tourmaline Thermal iszapzuhany

10.860 Ft

A Tourmalin Thermal iszapzuhany narancsbőr kezelést olyan helyzetekben ajánljuk, amikor a tested kifejezett hideg hőmérsékletnek van kitéve – ilyen lehet például téli sportok űzése során, vagy amikor a testednek nagyobb mennyiségű hőre van szüksége, mivel a forró és bizsergető érzés a zuhany után is tartósan érezhető maradhat.

Masszírozd a GUAM(R) Tourmalin Thermal iszapzuhanyt a bőrbe legalább 3 percen keresztül!  Ez olyan jótékony hatású hőt termel a bőrben, amely gyorsan és hatékonyan hozzájárulhat a cellulit* kezeléséhez. A termék a GUAM(R) algás iszap aktív összetevője mellett tiszta mikronizált turmalin ásványt is tartalmaz, amely felveszi tested hőjét és azt távoli infravörös sugárzás (FIR) formájában bocsátja vissza a testbe. A távoli infravörös sugárzás (FIR) jótékony hatású lehet a sejtek és szövetek egészséges működésének szempontjából.

Alkalmazása: Amikor a melegvizes zuhanyzás után  kilépsz a tusolóból, szabadon oszlasd el a terméket a hasadon, a karjaidon, lábaidon és fenekeden, de kerüld az érzékenyebb területeket! Masszírozd be legalább 3 percig,  majd öblítsd le! Javasoljuk, hogy ezt hetente háromszor tedd meg.

Figyelmeztetés: Ha masszírozás közben túlságosan melegnek érzed a kezelt területet, vagy a termék kapcsolatba kerül a nemi szervekkel, öblítsd le a területet hideg vízzel, hogy elkerüld vagy enyhítsd az irritációt!

Figyelj arra, hogy a termék csak a sérülésmentes, egészséges bőrön, csak a has, karok, lábak és fenék területeken alkalmazható! Ne használd az arcon vagy a hajon, ill. érzékeny,  hajszáleres bőr környékén! Kerüld a használatát bevérzés esetén, illetve terhesség és szoptatás alatt! Figyelj arra is, hogy a termék nyálkahártyával ne érintkezzen! Ha ez mégis megtörténik, azonnal öblítsd le hideg vízzel, és figyelmesen olvasd el a termékleírást!

 

*A cellulit elleni kezelés szépészeti kezelésnek minősül.

 

Hatóanyagok:

Teljes szárított alga és egyéb növényi összetevők
Finomra őrölt zöld iszap
Tengeri sók
Borostyánkivonat
Tiszta mikronizált turmalin

 

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

A TERMÉK NEM TARTALMAZ PARABÉNT, PEG-EKET, SZILIKONT, PARAFFINT, SZINTETIKUS SZÍNEZÉKEKET ÉS LANOLINT.