Placeholder

GUAM FIR Tourmaline Narancsbőr-csökkentő krém

10.330 Ft

A GUAM Tourmaline testkrém hozzájárulhat a narancsbőr, illetve a fenéken és combon található legmakacsabb bőr alatti zsírlerakódások hatékony kezeléséhez. Eredményességét klinikai vizsgálatok bizonyították.  Neves olasz egyetemen végzett ún. kettősvak teszt (a placebo lehetőségének kizárására használt próba) során az alanyok bőrvastagságát vizsgálták: az eredmények azt mutatták, hogy 30 nap használat után a termék valóban csökkentette a narancsbőrt és a bőr alatti zsírlerakódások méretét. Az alanyok combkerülete átlagosan 2.5cm-el** csökkent.

A tesztet 25, 18 és 65 év közötti, cellulit okozta bőrhibákkal küzdő női önkéntesen végezték.

A GUAM alga magasabb ásványianyag-tartalommal rendelkezik, mint a szárazföldi növények. Értékes forrása több olyan aktív hatóanyagnak, melyek hatásosak lehetnek a narancsbőr és a bőr öregedése elleni küzdelemben.

A termék olyan növényi kivonatok és értékes anyagok keverékéből áll, mint a fucus vesiculosus, laminaria digitata, a borostyán, a gesztenye, a nyír, illetve az agyag. Ezek a hatóanyagok javíthatják a bőr mikrocirkulációját, amely csökkentheti a vízvisszatartást, ezáltal a zsírlerakódásokat és a cellulitisz megjelenésének kockázatát.

Turmalin ásvány melegítő összetevővel: a turmalin azon kevés anyagok egyike, amely képes felvenni a test hőjét és azt távoli infravörös sugárzás formájában leadni a környezetébe. Ezzel stimulálhatja a mikrocirkulációt és elősegítheti a sejtek és szövetek normál működését a bőrben.

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

Alkalmazása: masszírozd közvetlenül az érintett területekbe, amíg a termék teljesen fel nem szívódik! Javasoljuk, hogy ezt naponta kétszer tedd meg,minden reggel és este.

*csak a cellulit okozta bőrhibák esetében. A cellulitisz elleni kezelés szépészeti kezelésnek minősül.

Nikkelre tesztelve – nem tartalmaz szintetikus színezékeket.