Placeholder

GUAM FIR Tourmaline Fangocrema Has és derék

9.560 Ft

Szeretnél végre látványos eredményeket a zsírpárnák elleni küzdelemben? A GUAM FIR Fangocrema Has és Derék készítmény segít csökkenteni a zsírlerakódásokat és bőrhibákat a hasad és a derekad tájékán. Hihetetlen feszességet, rugalmasságot és tónust kölcsönözhet bőrödnek. A GUAM algában és egyéb, bőrhibák elleni természetes összetevőkben gazdag formulát finomra mikronizált turmalin ásvánnyal gazdagítottuk. A termék összetevőinek köszönhetően képes a test hőjét távoli infravörös sugarakká alakítani, amely aztán visszajut a testbe és ott fejti ki jótékony hatásait.

GUAM alga: Magasabb ásványianyag-tartalommal rendelkezik, mint a szárazföldi növények. Értékes forrása több aktív hatóanyagnak, melyek hatásosak lehetnek a narancsbőr és a bőr öregedése ellen.

Turmalin ásvány melegítő összetevővel: A turmalin azon kevés anyagok egyike, amely képes felvenni a test hőjét és azt távoli infravörös sugárzás formájában leadni a környezetébe. Ezzel stimulálhatja a mikrocirkulációt, elősegítve a sejtek és szövetek normál működését a bőrben.

Keserű narancs: A keserű narancs kivonatban található szinefrin a koffeinnel együtt küzd a bőr alatti zsírlerakódások ellen.

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

Alkalmazása: Finoman masszírozd az érintett területekbe, amíg a termék teljesen fel nem szívódik. Használat során enyhe pirosságot és bizsergő érzést  tapasztalhatsz, de ne aggódj - ez teljesen normális.Javasoljuk, hogy ezt naponta kétszer tedd meg, minden reggel és este.


Használati óvintézkedések: Ne használd irritált vagy sérült bőrfelületen, vagy ha allergiás vagy a készítmény bármely összetevőjére! Kerüld, hogy a készítmény szemmel, nyálkahártyával és más, különösen érzékeny testrészekkel érintkezzen. Használat után alaposan moss kezet! A termék kozmetikai célú felhasználásra fejlesztve, dermatológiailag tesztelt. Csak külső használatra. Ne nyeld le! Gyermekektől távol tartandó!

Nikkelre tesztelve – nem tartalmaz szintetikus színezékeket.