Placeholder

GUAM FIR Tourmaline Fangocrema iszap alapú krém

5.922 Ft

GUAM FIR Tourmaline Fangocrema megfelelő választás lehet azok számára, akik még mindig a narancsbőr elleni megfelelő ellenszert keresik. Ha Te is közéjük tartozik, akkor tégy egy próbát és élvezd az egyedülálló hatást!
A GUAM alga termékekre jellemzően ez a készítmény is  bizsergető érzést kelt bőrödben. Gyorsan képes kifejteni hatását és kellemesebbé teszi a fürdőszobában eltöltött időt.

Alkalmazása: Finoman masszírozd az érintett területekbe! Lehet, hogy a használata során enyhe bizsergést érzel majd, ami a mennyiség  növelésével egyre intenzívebb lesz. Kis mennyiségű termék használatát javasoljuk az első pár alkalommal, aztán bőröd reakciójának függvényében a mennyiség fokozatosan növelhető. Javasoljuk, hogy ezt naponta kétszer tedd meg, minden reggel és este.
Használati óvintézkedések: A készítmény alkalmazása nem javasolt különösen érzékeny bőrön,  és javasolt az alkalmazás előtti tesztelése kis bőrfelületen. Kerüld a készítmény szemmel és nyálkahártyával való érintkezését, és ne használd sérült bőrfelületen! A készítmény alkalmazása alatt ne tedd ki bőröd erős napsugárzásnak. A terméket kozmetikai célú felhasználásra fejlesztettük és dermatológiailag tesztelt. Csak külsőleg használd, ne nyeld le! Gyermekektől távol tartandó. Kerülni kell a készítmény szemmel és nemi szervekkel való érintkezését. Használat után mindig moss kezet!

*A cellulit elleni kezelés szépészeti kezelésnek minősül.

Nem tartalmaz parabént, szintetikus színezékeket, lanolint és egyéb állati eredetű összetevőket.Nikkelre tesztelve, dermatológiailag tesztelt.