Placeholder

Fanghi d'Alga GUAM FIR Algás iszap csomag

24.990 Ft

A GUAM algaiszapos kezelés a világ számos országában, nők sokasága által elismert módszer a cellulit által okozott bőrhibák elleni küzdelemben. A kezelés hatásának fokozására ebben a csomagban található egy GUAM FIR algás iszapgél is amely tiszta turmalin mikrokristályokat tartalmaz, amelyek felveszik a test hőjét, és azt távoli infravörös sugárzás formájában juttatják vissza a bőrbe. Ez jótékony hatású lehet a sejtek és a szövetek egészséges működése szempontjából. A rózsaszín agyag hatékony lehet a bőr kipirosodásának kezelésében, hiszen akár azonnal csökkentheti a látható pirosságot.

Az algás iszap lkalmazása:

  1. Használat előtt alaposan keverd össze a terméket! Enyhe masszírozó mozdulatokkal egyenletesen oszlasd el az érintett területeken!
  2. A kezelt területet tekerd be a konyhából már jól ismert frissentartó fóliával, amelynek köszönhetően a termék otthon is kényelmesen használható. 45 perc múlva langyos vízzel öblítsd le! A termékben található aktív összetevők magas koncentrációja miatt enyhe, bizsergető érzést tapasztalhatsz az alkalmazás folyamán, amely azonban teljesen természetes.

A csomag 1000g GUAM FIR algás iszapot és 200 ml GUAM FIR algás iszapgélt tartalmaz.