Placeholder

Kombinált csomag

63.500 Ft

Kategória: .

BodyU - A DIÉTA

Az csomag tartalma:

  • Átbeszéljük az elérni kívánt személyes célokat, elképzeléseket
  • Felvesszük táplálkozási anamnézised (jelenlegi táplálkozási szokások, életvitel, mennyiségek, kedvelt és nem kedvelt élelmiszerek, napi étkezési rutin, stb.)
  • Kielemezzük előzetesen megírt táplálkozási naplód
  • Meghatározzuk anyagcseretípusod
  • Személyes vagy online konzultáció (skype, e-mail)
  • Kiválasztásztjuk számodra a legmegfelelőbb edzésmódszert , ez alapján személyre szabott edzéstervet kapsz
  • A csomag része egy GUAM Tourmaline Fangocrema testkrém és egy GUAM FIR Tourmaline narancsbőr-csökkentő krém , mellyekkel külsőleg is megtámogatjuk átalakulásod

A fentiek alapján komplex képet kapunk táplálkozási szokásaidról, amely alapján személyre szabott táplálkozási / dietetikai tervet állítunk össze Számodra.

Fontos kiemelnünk, hogy a mozgás csupán 30% -kal segíti az optimális súly és állapot elérést, a többi 70% a bevitt tápanyagoktól függ. A BodyU diéta sikeressége a mozgás és a bevitt energia összehangolásában, illetve az ehhez rendelt megfelelő edzésben és táplálkozási szaktanácsadásban rejlik.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért jó, ha szakemberhez, dietetikushoz fordulsz a problémáiddal, kérdéseiddel?

Az internet segítségével sokszor téves információkhoz juthatsz, amelyek később súlyosabb gondokat is okozhatnak. Te ne ess ebbe a hibába, mert komoly negatív következményekkel járhat!

Ezzel szemben, ha dietetikushoz fordulsz, akkor ő a táplálkozási anamnézis felvételével, vagyis a táplálkozási szokások, a tápláltsági állapot, a betegségek, az ételintoleranciák és allergiák, stb. felmérésével egyénre szabottan adja az étrendre vonatkozó javaslatait.

Napjainkban egyre elterjedtebbek a táplálkozáseredetű problémák, illetve az igény az egészséges táplálkozási szokások kialakítására. Ezek esetében elengedhetetlen a megfelelően összeállított étrend fogyasztása, illetve annak alapos ismerete.

A program célja, hogy hosszútávon, éhezés nélkül tartható legyen! Gyakorlatilag könnyedén, észrevétlenül épül be a mindennapokba a tudatos táplálkozás. Hiszen egyáltalán nem kell, hogy gyötörd magad csak azért, hogy elérd az áhított testsúlyt és alkatot.

Az ideális fogyás ugyanis viszonylag lassú, alapos, életmódváltással jár, és nem meríti ki a szervezetet. 

A BodyU-val nem koplalást vagy 1-2 hetes/hónapos drasztikus divat diétát kínálunk, amely hosszútávon nem tartható vagy csak rövidtávon eredményes….melyet aztán a jojó effektus követ. Mi az életmód tudatos átalakításában hiszünk! De ne aggódj, ez közel sem olyan óriási dolog, mint ahogy hangzik!

 

Az kombinált csomagban foglalt diétádat és edzéstervedet összeállítja:

Czotter Mariann

diplomás dietetikus, személyi edző, többszörös magyar bajnok, világbajnok ezüstérmes fitness versenyző


Mariann a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskola Dietetikus szakán végzett, mint dietetikus. Az Egészségügyi Közgazdász és Menedzser képzés során folytatott tanulmányai, a gyógyszeriparban testsúlycsökkentő készítménnyel szerzett szakmai tapasztalatai, valamint az edzőként és élsportolóként szerzett tapasztalatai alapján széleskörű rálátást szerzett a táplálkozástanra és az egészséges életmódra. 


Munkája, életvitele, példaértékû, vele sikered garantált!

 

Miután megrendelted a csomagot, Mariann 1-2 napon belül felveszi Veled a kapcsolatot!