Placeholder

Alapcsomag

44.450 Ft

Kategória: .

BodyU - A DIÉTA

Az alapcsomag tartalma:

  • Átbeszéljük az elérni kívánt személyes célokat, elképzeléseket
  • Felvesszük táplálkozási anamnézised (jelenlegi táplálkozási szokások, életvitel, mennyiségek, kedvelt és nem kedvelt élelmiszerek, napi étkezési rutin, stb.)
  • Kielemezzük elozetesen megírt táplaálkozási naplód
  • Meghatározzuk anyagcseretípusod
  • Személyes vagy online konzultáció (skype, e-mail)
  • A csomag része egy GUAM Tourmaline Fangocrema testkrém, mellyel külsőleg is megtámogatjuk átalakulásod

A fentiek alapján komplex képet kapunk táplálkozási szokásaidról, amely alapján személyre szabott táplálkozási / dietetikai tervet állítunk össze Számodra.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért jó, ha szakemberhez, dietetikushoz fordulsz a problémáiddal, kérdéseiddel?

Az internet segítségével sokszor téves információkhoz juthatsz, amelyek később súlyosabb gondokat is okozhatnak. Te ne ess ebbe a hibába, mert komoly negatív következményekkel járhat!

Ezzel szemben, ha dietetikushoz fordulsz, akkor ő a táplálkozási anamnézis felvételével, vagyis a táplálkozási szokások, a tápláltsági állapot, a betegségek, az ételintoleranciák és allergiák, stb. felmérésével egyénre szabottan adja az étrendre vonatkozó javaslatait.

Napjainkban egyre elterjedtebbek a táplálkozáseredetű problémák, illetve az igény az egészséges táplálkozási szokások kialakítására. Ezek esetében elengedhetetlen a megfelelően összeállított étrend fogyasztása, illetve annak alapos ismerete.

A program célja, hogy hosszútávon, éhezés nélkül tartható legyen! Gyakorlatilag könnyedén, észrevétlenül épül be a mindennapokba a tudatos táplálkozás. Hiszen egyáltalán nem kell, hogy gyötörd magad csak azért, hogy elérd az áhított testsúlyt és alkatot.

Az ideális fogyás ugyanis viszonylag lassú, alapos, életmódváltással jár, és nem meríti ki a szervezetet. 

A BodyU-nál nem koplalást vagy 1-2 hetes/hónapos drasztikus divat diétát kínálunk, amely hosszútávon nem tartható vagy csak rövidtávon eredményes….melyet aztán a jojó effektus követ. A BodyU-nál mi az életmód tudatos átalakításában hiszünk! De ne aggódj, ez közel sem olyan óriási dolog, mint ahogy hangzik!

Az alapcsomagban foglalt diétádat összeállítja:

Czotter Mariann

diplomás dietetikus, személyi edző, többszörös magyar bajnok, világbajnok ezüstérmes fitness versenyző


Mariann a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskola Dietetikus szakán végzett, mint dietetikus. Az Egészségügyi Közgazdász és Menedzser képzés során folytatott tanulmányai, a gyógyszeriparban testsúlycsökkentő készítménnyel szerzett szakmai tapasztalatai, valamint az edzőként és élsportolóként szerzett tapasztalatai alapján széleskörű rálátást szerzett a táplálkozástanra és az egészséges életmódra. 


Munkája, életvitele, példaértékû, vele sikered garantált!

 

Miután megrendelted a csomagot, Mariann 1-2 napon belül felveszi Veled a kapcsolatot!