Placeholder

Fanghi d’Alga GUAM FIR Has és derék algás iszap

21.290 Ft

A GUAM FIR Has és derék algaiszapos kezelés a nők által világszerte elismert módszer a cellulit által okozott bőrhibák elleni küzdelemben. A vásárlói elégedettség mellett számtalan teszt bizonyítja a termék eredményességét, melyeket tekintélyes olasz egyetemek és kutatóintézmények is hitelesítettek.  De mi a titka a GUAM alga kivonatos iszapnak? A GUAM kutatásainak eredményeként egy tiszta, mikronizált fekete turmalin ásványban gazdag, hatékony formula jött létre. Az új összetevőknek köszönhetően a termék alkalmazása közben az iszap elnyeli a testhőmérsékletet, ezzel megemeli a bőr hőmérsékletét, amit aztán visszabocsájt a bőrbe infravörös sugárzás formájában. Ennek köszönhetően javul a bőr mikrocirkulációja, amely jótékony hatást gyakorol a sejtek és szövetek egészséges működésére.

Alkalmazása: Enyhén masszírozd a comb és fenék területein, majd frissentartó fóliával tekerd körül a kezelt felületet! Várj 30 percet, utána pedig mosd le!

A GUAM alkalmazása során be kell tartani a használati útmutatás javaslatait és figyelmeztetéseit. Fontos, hogy semmilyen körülmények között ne használd sérült bőrfelületen, illetve akkor sem, ha a készítmény bármely összetevőjére allergiás vagy.

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

1 Kg-os és 500 g-os kiszerelésben is kapható.