Placeholder

GUAM BioCellules de Mer Ránctalanító arckrém

24.885 Ft

Kategória: .

Különleges arckrém Eryngium Maritimum növényi őssejtekkel és hyaluronsavval kombinálva, mely így segíthet visszaállítani a bőr vitalitását és serkentheti bőröd sejtjeinek kollagén- (+22%) és elasztintermelését (+26%).

Tudtad, hogy a Crema Viso hatását egyetemi kutatások közvetlenül bőrsejteken (fibroblasztok) végzett in vitro tesztjei is igazolták?

Tedd próbára Te is és használd minden nap! Aztán csak figyeld, amint rendszeres használatától lelassulhatnak az öregedési folyamatok, csökkehetnek ráncaid és arcod bőre akár visszanyeri fiatalságát és természetes ragyogását!

ALKALMAZÁSA: Gyengéden masszírozd be arcod és nyakad bőrébe, míg a készítmény teljesen fel nem szívódik. Használd minden nap a legjobb eredmény elérésének érdekében.

ÖSSZETEVŐK: Eryngium Maritimum növényi őssejtek, hyaluronsav mikrogömbök, phytoceramidok, Aqua Madre, Chlorella Vulgaris, Porphyra Umbilicalis alga, fényvédő összetevők.

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

*A neves olasz egyetemi kutatásokban résztvevő önkénteseken végzett (tesztelték a bőr felső rétegének állapotát a kísérlet előtt és után) vizsgálatok kimutatták, hogy a GUAM Cellules De Mer arckrém 60 napos használata után:

- csökkent a ráncok száma

+ a bőr ragyogóbbá vált

+ a bőr tömörebb, egészségesebb