Placeholder

GUAM Inthenso Mellfeszesítő krém

17.640 Ft

Kategória: .

Nincs olyan nő, aki ne vágyna feszes, kerek idomokra! A GUAM Inthenso Mellfeszesítő krém segíthet ebben, ráadásul természetes módon! Készítményünk használatával olyan teljes körű kezelésben lehet részed, melynek célja a mell tónusának és feszességének növelése. Krémünk Eryngium Maritimum növényi őssejtekkel gazdagított, melyek stimulálhatják a bőr regeneráló képességét, visszaadva annak rugalmasságát. A GezhimuTM bio-komplex elősegítheti a zsírok bőr alatti rétegekben való felhalmozódását, így növelve a mell méretét és formásabbá varázsolva azt.

A GUAM Volumel Mellfeszesítő krém javíthatja a mellek megjelenését, különösen a kisebb méretű keblek esetében, terhesség és szoptatás után, vagy hirtelen súlyvesztéskor, mely folyamatok  deformálhatják a női melleket.

A mell:

+ mérete növekszik

+ kerekebb és feszesebb

Alkalmazása: A feszesebb idomok eléréséhez vigyél fel egy vékony réteget, majd masszírozd be a bőrbe a mellektől a nyak felé irányuló körkörös mozdulatokkal! Várd meg, míg teljesen felszívódik, majd élvezd áldásos hatását!

Összetevők: Eryngium Maritimum őssejtek, camelina vaj, GezhimuTM növényi keverék (Gelidium sesquipedale, Zhi mu gyökér, tarka cirok.*

 

A GUAM Mellfeszesítő krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek nincsenek befolyással a hormonrendszerre.
*Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.