Placeholder

GUAM ALGA Stick-Cell naracsbőr kezelő stift

7.820 Ft

Kategória: .

Nincs időd a szépülésre? Akkor válaszd GUAM Stick-Cell stiftünk! A termék a „BIOAKTÍV” eljárásnak köszönhetően kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Garcinia Cambogia kivonattal, koffeinnel és keserű naranccsal dúsítottuk a még intenzívebb hatás érdekében. Akkor ajánljuk, ha egy olyan terméket keresel, amely láthatóan és gyorsan járulhat hozzá a cellulit okozta bőrproblémák csökkentéséhez. A készítmény lassíthatja a bőr öregedését, mivel védelmet nyújthat a bőr számára a szabad gyökökkel és a káros oxidációs folyamatokkal szemben.

Figyelmeztetés: Az Alga Stick-Cell-t közvetlenül az érintett területeken használd, kizárólag száraz és egészséges bőrön! A termék használata hideg-meleg érzetet kelthet. Bőrpír és intenzív bizsergető érzés jelentkezhet, ami azonban egy normális, természetes reakció a narancsbőr elleni hatásos kezelés alatt.

Alkalmazása: Óvatos jobbra és balra hajlító mozdulatokkal, a készítményt egyhelyben tartva használd, vigyázva, hogy el ne törd! Távolítsd el a védőfóliát a használat előtt!