Placeholder

GUAM UPKer Hajöblítő kondícionáló

3.090 Ft

Kategória: .

Forradalmi újdonság a hajápolás világában! Végre egy termék, amelytől könnyű és selymes érzetűvé válhat a hajad! Az enyhén savas pH-val rendelkező, vizes állagú kezelés proteinekkel és Undaria Pinnatifida algakivonattal járulhat hozzá hajad egészségéhez.

Az ACQUA UPKer hajöblítő kondicionáló lágyítja a vizet, semlegesítve a vízkövet, amely károsítja és élettelenné teszi hajad. Az ACQUA UPKer lágyvíz, mely képes lehet védeni, regenerálni és erősíteni a hajszálakat, lezárja a hajcsatornákat, így hajad valóban fénnyel teli és egészséges lehet. Használata után a haj visszanyerheti természetes hidratáltságát és szépségét, rendszeres használatával pedig hajad sokkal lágyabb és könnyebben kezelhető lehet.

Alkalmazása: Használd a hajmosás befejező lépéseként. Miután alaposan leöblítetted a sampont/kondicionálót, masszírozd be a készítményt a hajadba, majd törölközővel szárítsd meg. A készítményt nem szükséges leöblíteni.

Nem tartalmaz paraffint, ásványi olajokat, lanolint, szintetikus színezékeket, sls-t, sles-t, peg-eket és parabént.Nikkelre tesztelve.