Placeholder

GUAM Micro Biocellulaire Enzimes hámlasztó maszk

7.845 Ft

Kategória: .

Hámlasztó kezelésünk elősegítheti a bőr enzimes és normál hámlasztásos folyamatait, melyek az idő előrehaladtával lelassulnak a bőrben. A kezelésnek hála bőröd visszanyerheti természetes ragyogását és tónusát. Az aktív összetevők segítenek elkerülni a kiszáradást és támogatják a harcot a bőrproblémákkal szemben. A termék használata ráadásul csökkentheti a bőr megvastagodását is, így biztosítván számodra a friss és egészséges bőr érzetét.

Alkalmazása: Használd heti kétszer az arc és a nyak területein, ügyelve arra, hogy a szemed környékét kihagyd! 10 percig hagyd hatni, majd egy száraz vattakorong segítségével töröld át az arcot. A bőrön maradt terméket masszírozd, míg teljesen be nem szívódik. Minden bőrtípusra ajánlott.

Összetevők: laminaria digitata bioaktív kivonat, organikus vérnarancs aromavíz (citrus sinensis), tengeri plankton, organikus jojobaolaj, organikus baobabolaj, sheavaj, papain, hidratáló faktorok.

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

Nem tartalmaz paraffint, ásványi olajokat, lanolint, sls-t, sles-t, peg-eket, parabént és állati eredetű összetevőket.Nikkelre tesztelve.