Placeholder

GUAM Micro Biocellulaire lehúzható ránctalanító maszk

9.420 Ft

Kategória: .

Egy gélmaszk, amely táplálja, simítja és mélyen hidratálja a bőröd? Bizony, ez a lehúzható maszk visszaállíthatja az arcod bőrének természetes ragyogását és vitalitását. Magas AHA-sav tartalma kedvezően hathat az epidermális sejtek megújulására és semlegesítheti a sötétebb foltokat is. A biogazdaságokban termesztett aloeverával, golgotával és feketeribizlivel kombinált planktonkivonat pedig javíthatja bőröd hidratáltságát. Használd ezt a maszkot arcod ráncainak csökkentésére!

Alkalmazása: Vigyél fel egy vékony réteget az arcra – ügyelj arra, hogy a szemed környéke kimaradjon! Hagyd hatni a készítményt 20 percig, vagy míg a maszk teljesen meg nem szárad. Ezt követően egyszerűen húzd le. Ha még intenzívebb hatást szeretnél elérni, használj nagyobb mennyiséget egyenletesen eloszlatva a bőrödön, majd várj min. 35 percet az eltávolítás előtt. Ne lepődj meg, előfordulhat, hogy a termék színe a természetes összetevők miatt megváltozik a használat során. Ez azonban a kifogástalan minőséget nem befolyásolja.

Használati óvintézkedésekAHA-savat tartalmaz. Kerüld a készítmény szemmel és nyálkahártyával való érintkezését. Használat után kerüld az erős napsugárzást.

Összetevők: laminaria digitata bioaktív kivonat, alfa-hidroxi-savak (glikolsav, mandulasav, tejsav, borkősav, citromsav), tengeri plankton, organikus aloevera, organikus golgotavirág-kivonat, organikus feketeribizli.

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.

Nem tartalmaz paraffint, ásványi olajokat, lanolint, sls-t, sles-t, peg-eket, parabént és állati eredetű összetevőket.Nikkelre tesztelve.