Placeholder

GUAM Fangocrema Notte iszap alapú krém

14.650 Ft

A GUAM Fangocrema Notte iszap alapú krém,  enyhe meleg érzetet ad a bőrödnek. Használatával csökkenhetnek a narancsbőr általi egyenetlenségek, ráadásul míg te pihensz, a készítmény hatékonyan járulhat hozzá tested formálásához!

Alkalmazása: Szabadon vidd fel az érintett területekre lefekvés előtt legalább 2 héten keresztül. Masszírozd a terméket teljes felszívódásig! A bőrben keltett bizsergető érzés teljesen normális, amely a krém mennyiségének növelésével párhuzamosan erősödhet. Hogy elkerüld az ismeretlen, kellemetlen érzetet, először mindig kis mennyiséggel kezd, majd fokozatosan növeld az adagot, így megakadályozhatod a bőr irritációját. A vízhajtó hatás növelése végett a készítmény nagy mennyiségű sót tartalmaz. Ne lepődj meg, ha vékony, fehér réteg jelenik meg akár órákkal a használat után is a bőrödön. Ez teljesen normális, így előfordulás esetén egyszerűen csak öblítsd le.  Javasoljuk, hogy ezt naponta egyszer, minden este tedd meg.

Összetevők: tengeri só, GUAM alga, sheavaj, marsdenia condurango, dermochlorella, illóolajok keveréke (citrom, zsálya, ilang-ilang, jázmin, boróka, szantálfa, rózsa).

Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.