Placeholder

GUAM Fangocrema Giorno iszap alapú krém

9.420 Ft

A GUAM FANGOCREMA GIORNO  ideális azoknak, akik minden nap kezeleni szeretnék a narancsbőrt. A termék a GUAM alga összes összetevőjével és a Ascophyllum Nodosum barna algából nyert kalciummal járul hozzá a kezelés sikeréhez. Ez az iszap alapú nappali krém  ugyanolyan bizsergető érzést kelt a bőrben, mint a  GUAM algás iszap, és eredményesen hozzájárulhat az alak karcsúsításához és átalakításához

Alkalmazása: A krém tökéletesen és gyorsan felszívódik használat után, nem hagy ragacsos érzést a bőrön. Enyhe masszírozó mozdulatokkal vidd fel az érintett területekre! A bőrben keltett bizsergető érzés teljesen normális, amely a krém mennyiségének növelésével párhuzamosan erősödhet.Javasoljuk, hogy ezt naponta egyszer, minden reggel tedd meg.

Használati óvintézkedések: A készítmény alkalmazása nem javasolt különösen érzékeny bőrön,  és javasolt az alkalmazás előtti tesztelése kis bőrfelületen. Kerüld a készítmény szemmel és nyálkahártyával való érintkezését és ne használd sérült bőrfelületen! Fontos, hogy a készítmény alkalmazása alatt kerüld az erős napsugárzást. Használat után mindig moss kezet.

Összetevők: GUAM alga és ascophyllum nodosum.


Az összetevők részletes listáját lsd. a termék csomagolásán.