Placeholder

Fanghi d’Alga GUAM Pelli Sensibili algás iszap

12.570 Ft

A terméket kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettük ki. Köszönhetően a kíméletes, ám igen hatásos összetevőknek használata során nem irritálja a hajszálereket. A GUAM algaiszapos kezelés a világ számos országában, nők sokasága által elismert módszer a cellulit által okozott bőrhibák elleni küzdelemben. A vásárlói elégedettség mellett több teszt bizonyítja a termék eredményességét, melyeket tekintélyes olasz egyetemek és kutatóintézmények is hitelesítettek.  

A termék többek között az alábbi értékes összetevőket tartalmazza:

Gliko-xantin
Xantin alapú, vízben oldódó vegyületek (koffein, teofillin és teobromin).

Hidrolizált glükózaminoglikánok
Hialuronsav prekurzorok, melyek növelhetik a kötőszövet áteresztő képességét.

Fekete varjúbogyó koncentrátum
Az anticianinokban gazdag antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező bogyó jótékony hatású lehet a mikrocirkulációra (azaz a kisebb vérerekben történő keringésre). A bogyóból hideg préseléses eljárással nyerik ki az értékes levet, aminek köszönhetően az összes vitaminszerű vegyület (például a P vitamin tartalom) érintetlen marad. Feszesítő, tonizáló, mikrocirkulációt serkentő tulajdonságú.

Alkalmazása: Használat előtt alaposan keverd össze a készítményt! Enyhe masszírozó mozdulatokkal egyenletesen oszlasd el a bőröd érintett területein! A kezelt területet tekerd be fóliával, amelynek köszönhetően a termék otthon is kényelmesen használható! 45 perc múlva langyos vízzel öblítsd le!

*Cellulit: bőregyenetlenség és zsírlerakódás a bőr alatt. A cellulit elleni kezelés szépészeti kezelésnek minősül.