Tüntessük el a narancsbőrt! – 1. felvonás

Egyes számú bűnös: a lassú vér- és nyirokkeringés. Tippek a gyorsításához

Ha nem elég élénk a vér- és a nyirokkeringés, a bőrt tapintáskor hidegnek érezzük. A salakanyagok ilyenkor nem képesek elég gyorsan távozni, ez melegágya a narancsok kialakulásának.

Mit tehetünk ellene?

Minden a bőr állapotát javító kezelés segíthet. A cellulit-kúra hossza egyénenként változó lehet. A munka eredménye már néhány kezelés után is látványos: nem annyira kilókban, mint inkább centikben és a bőr simaságában mérhető.

Szauna/ Infraszauna:

A szauna, különösen az infraszauna, serkenti a vérkeringést, segíti a zsírbontást, fokozza a salakanyagok távozását. Segít a méregtelenítésben, és a salakanyagok problémás területeinkről való távozását is meggyorsítja. A fogyókúra önmagában általában azért nem megoldás a narancsbőrre, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz. Szaunázás után az alakformáló krémek hatóanyagai is mélyebben tudnak felszívódni.

Ha szaunában bevethető csodaszerre vágytok ezt a shea vajas enyhe radírozó hatású terméket ajánlom: https://guamweb.hu/termek/guam-inthenso-borradir-vaj/

Bőrradírok: A radírozással az elhalt hámsejteket távolítjuk el, de felpezsdítheted a vérkeringésedet is, illetve ha alulról felfelé haladsz a testeden, a nyirokkeringésnek is jót teszel vele. Leradírozott bőrbe a hatóanyagok is jobban be tudnak épülni. Ha már bőrradír, akkor érdemes olyat választani, ami rögtön célzottan hat a narancsbőrökre is, mint például ezt a shea vaj alapú algás tengeri sós finomságot: https://guamweb.hu/termek/guam-algascrub-dren-anticellulit/

Hideg-meleg váltó fürdő:

A zuhanyzást gyors hideg meleg váltakozó fürdővel kiegészíteni (fontos: mindig hideggel zárjunk!). Fokozza a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét és elősegíti a méregtelenítési folyamatokat is. A váltakozó vízhőmérséklet és a víz nyomása serkenti a vérkeringést. A váltózuhanyt érdemes naponta alkalmazni. Hatását fokozhatod, ha a zuhanyt követően a lábadat és a fenekedet luffa szivaccsal átdörzsölöd. Kezd a masszázst alulról, haladj felfelé, és a szivacsot enyhe nyomással és körkörös mozdulatokkal vezesd a bőrödön.

Zuhanyzáshoz ezt az algakivonatos terméket ajánlom: Simábbá, feszesebbé, kontúrosabbá teszi a bőröd. https://guamweb.hu/termek/guam-vital-shower-algakivonatos-zuhanyzogel/

A vérkeringés gyorsítására alkalmazhatunk cellulit elleni krémeket. Ezek a zsírégetést segítő, az anyagcsere-folyamatokat aktiváló és a bőrt tápláló összetevőket tartalmaznak, például L-karnitint, koffeint, gyógynövényeket és egyéb, szabadalmaztatott hatóanyagokat. Vagy melegítő, vagy hűsítő hatásúak a legjobbak, mert mindkét hatás élénkíti a vérkeringést.

Hűsítő hatású narancsbőr elleni krémeink:

Algás iszap 30 perces tekercseléssel 

Algás narancsbőr elleni intenzív bizsergető stift

Gyors algás koffeines stift

A krémek hatékonyságát fokozhatjuk. A masszázs segíthet összetörni a zsírsejteket, fokozza a vér- és a nyirokkeringést, ami által felgyorsulhat a salakanyagok távozása is. Hatékonyságát különböző zsírégető krémek, olajak, emulziók segítik. A köpölyöző masszázs a kezelendő területen vákuumot hoz létre. Élénkíti a vérkeringést, meggyorsítja az anyagcserét és fokozza a méregtelenítést.

Melegítő hatású narancsbőr elleni krémeink:

Nappali iszap alapú narancsbőr elleni krém, bizsergető hatással: GUAM Fangocrema Giorno

Éjszakai iszap alapú narancsbőr elleni krém enyhe melegítő hatással: GUAM Fangocrema Notte

Erős melegítő hatású narancsbőr elleni krém comb fenékre: GUAM FIR Tourmaline Narancsbőr-csökkentő krém – GUAM Magyarország

Termál iszapzuhany, erős melegítő hatással, erős fegyver a narancsok ellen: GUAM FIR Tourmaline Thermal iszapzuhany – GUAM Magyarország

A zsírégető krémek és a fóliás testtekercselés tovább fokozza a hatást.

Számos kozmetikai kezelés közül is választhatunk. Ilyen lehet többek között a hullám-nyirokmasszázs, a hipoxi tréner, a mélyizomtréning, az elektromos zsírbontás, a rádiófrekvenciás kezelés vagy az ultrahangkezelés. Ezektől se várjunk azonnali hatást: a kezelés kúraszerűen, 8–10 alkalommal ismétlendő.

Otthoni kezelésre alkalmas termékeink:

Keringés gyorsító melegítő iszappakolás (45 perces) narancsbőr ellen érzékeny bőrre: Fanghi d’Alga GUAM Pelli Sensibili algás iszap – GUAM Magyarország

Gyors melegítő hatású tekercselős (15 perc): Fanghi d’Alga GUAM Azione Rapida gyors algás iszap

Sokoldalú algás iszap enyhe melegítő hatással tekercselős (45 perc): 

Has derék algás iszap enyhe melegítő hatású tekercselős (30 perc): 

A keringés fokozására bevethetünk ruházatot is. A GUAM Emana technológiával gyártott ruháiban tengerialga kivonatos mikrokapszulák találhatóak, amelyek folyamatosan szabadítják fel az aktív hatóanyagokat. Hatékonyan segítik a bőr mikrocirkulációját, javítja a bőr rugalmasságát. Nem csak sportoláshoz ajánlottak, hétköznapi viseletként is megállják a helyüket. 

Reméljük, meghoztuk a kedved egy kis otthoni wellnesshez! Válogass narancsbőr elleni termékeinkből és szépülj velünk a nyárra!