Szenzációs algás ruházat

Ruházat, amely segít fellépni a narancsbőr ellen? Igen!

 Egy olyan praktikus, kozmetikai ruházati vonalat fejlesztettünk ki, amely koffeinnel gazdagítva, lassan adagolja a GUAM alga értékes összetevőit. Az anyag masszírozó hatásának köszönhetően az aktív összetevők a bőrön keresztül könnyeden felszívódnak, amelyet a FIR Infravörös sugárzás segít elő – ez az anyag mikroszálaiban található bioaktív ásványokból szabadul fel.

Az új GUAM ruházati termékek a mozgás során segíthetnek visszaállítani a bőr rugalmasságát és mikrocirkulációját – így gondoskodnak az egészséges megjelenésedről.

Viselheted őket sportolás közben, utcai viseletként, a variációk száma végtelen, csak Tőled függ!

 

Új EMANA GUAM eljárással készült anyag

Az új Emana GUAM technológiával fejlesztett „okosanyag” bioaktív ásványokat tartalmaz, melyek elnyelik a test hőjét, és azt FIR infravörös sugárzás formájában juttatják vissza a testbe. A FIR Infravörös sugárzás egy olyan elektromágneses sugárzás, amely jótékony hatású lehet az egészségre, így előszeretettel használják különböző gyógyászati célokra.

A bioaktív ásványi kristályok serkenthetik a bőr mikrocirkulációját. Mivel ezek  a kristályok az anyag részei, így a ruházat hatása több évre is garantált. Az anyagba épített mikrokapszulákból folyamatosan felszabadul a GUAM alga (Az alakformáló ruha és  póló esetében koffeinnel társítva). Az anyag folyamatosan serkentheti a zsírbontó hatást a bőr alatti zsírlerakódások ellen és ami külön nagyszerű, hogy több mosás után is megtartja ezt a képességét!

JÖN…JÖN…JÖN! Már csak néhányat kell aludni…

JÖN…JÖN…JÖN!Hamarosan hozzánk is megérkezik a GUAM különleges világa! Tarts velünk és ismerd meg a GUAM algás termékek egyedülálló hatását! #guam #gaumalga #guammagyarország

Közzétette: GUAM Magyarország – 2018. szeptember 28., péntek

 

Tennél egy próbát?

Ugye milyen fantasztikus már az elképzelés is, hogy miközben Te otthon takarítasz, a kedvenc konditermedben edzel, vagy épp a családoddal mozogsz és kirándulsz, a GUAM ruhái megteszik a magukét és elszántan küzdenek az ádáz narancsbőr ellen!

Az Emana Microfiber ráadásul egy olyan szabadalmaztatott technológia, melynek biztonságosságát független klinikai vizsgálatok is igazolták.

Válaszd ki a neked tetsző fazont és élvezd fantasztikus hatását!

Megrendelheted itt: link