A GUAM algák élete és csodálatos újjászületése

Vajon elgondolkoztál már azon, miként gyűjtik az algákat? Vagy hogy ennek mi is a jelentősége?
Nos, nagyon is sokat számít, hogy mikor és milyen módszerrel gyűjtjük be az algákat, hiszen a GUAM algás iszapkészítmények sikere legfőképp ezen múlik!

A LACOTE a tengeri algákat minden évben ugyanabban az időszakban gyűjti be a tengerfenék ugyanazon pontjáról, a vegetatív fejlődésük csúcspontján.

Májusban kezdik a begyűjtést, amikor az algák zsengék és élettel telik. Az algákat a tengerfenékről nyerik ki fonatban, majd ezután a szárazföldön szállítják el, hogy a nap és az óceáni levegő megfelelően kiszáríthassa őket.

A szárításhoz és szellőztetéshez legalább három napig kell a napon tartani (eső idejére az algákat természetesen letakarják). Ismeretes, hogy az algák akkor maradnak épek és hatékonyak, amikor zsengén és frissen, művészi módon kerülnek használatba. Épp ez történik velük, amikor a GUAM készítmények alapanyagaként felhasználjuk őket!

 

De miért is olyan hatékonyak a GUAM algás iszapok?

A tudományos kutatások kimutatták a tengeri algák számtalan előnyét: remek ásványi hordozók, méregtelenítők és narancsbőr-kúrálók. Emellett pedig szabályozzák a bőr nedvességtartalmát, gátolják az öregedést és felveszik a harcot a szabadgyökökkel.

A Guam tengeri algák, mint ásványhordozók és bőrvédők, hatékonyan csökkentik a

narancsbőrt (bőrhibát) és a bőr zsírosodását. Nem csupán felveszik a harcot a szabadgyökökkel és a bőr öregedésével, de kisimítják a szöveteket, segítik a felesleges folyadékok távozását és szabályozzák a nyugodt vízháztartást.

A GUAM algák hatékonyságának oka továbbá, hogy jódban, vasban, kálciumban, magnéziumban, valamint a bőr megfelelő tápláltságához elengedhetetlen ásványi sókban gazdagok és tisztító, bőrápoló hatásúak.

Mi mindent keverünk még hozzájuk az átütő eredmény érdekében?

A GUAM algás iszapkészítmények GUAM algából, borostyánkivonatokból, vadgyesztenyéből, barnamoszatból, valamint citrom- és oregánóolaj kivonatból állnak.

A borostyánkivonatnak a bőr hajszálereire van szabályozó hatása, hiszen a szaponin jelenlétének köszönhetően csökkenti az ödémás tüneteket. Ez igen hasznos a megfelelő vízháztartás javításában és normalizásában, ill. a bőr rugalmasságának fenntartásában.

A barnamoszat kivonat bőrfeszesítő és élénkítő hatású, emellett elősegíti a tengeri algák fő hatóanyagainak felszívódását a bőr hajszálereinek segítségével.

Igazi szupersztár a vadgesztenye kivonat is, hiszen javítja a bőr keringését, lágyítja a bőrt, emellett gyulladáscsökkentő, bőrfeszesítő és narancsbőr-gátló tulajdonságokkal bír. Nem csoda, hogy rajongunk érte!

Bőrtisztító és bőrfeszesítő hatásuk miatt népszerűek a citrom- és oregánóolaj esszenciák, amelyek ráadásul felélénkítik a bőrt, így küzdve az ádáz pangás ellen.

Közzétette: GUAM Magyarország – 2018. szeptember 28., péntek

 

Látod, ennyi extra hatásos összetevő csakis a legjobbat hozhatja ki Belőled és a bőrödből! Használd a GUAM algás iszap készítményeket és élvezd ki fantasztikus hatásukat. Ne feledd, hogy a GUAM iszap algáival készült borogatás, néhány perccel a felhelyezés után segíti a borogatott terület hőtermelését! Ez pirosodással és verejtékezéssel jár, amely hatások aztán öblítés határása eltűnnek, sima és makulátlan bőrt hagyva maguk után.

Gyere és tedd próbára Te is a GUAM algás iszapkészítményeket! Rendeld meg kedvenceid még ma: termékek