Interjú Czotter Mariannal

 

Czotter Mariann a GUAM ruházat arca. Nem csupán többszörös testépítő bajnok, de roppant tudatos a táplálkozás terén is, hiszen dietetikusként és egészségügyi közgazdászként végzett. Mi ezért is választottuk Mariannt, de ismerd meg az Ő történetét, Neki miért lett kedvence a GUAM!

 

#1. Mesélj kicsit magadról és az eredményeidről!

Amint említetted is, dietetikusként és egészségügyi közgazdászként végeztem, így igazán boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok a mindennapokban, ami a legnagyobb szerelmem: a sport.

 

Maratonistaként indult a mozgás iránti elkötelezettségem, ami a mai napig elkísér. A hosszútávfutás sok mindenre megtanított, megismertem testem jelzéseit, rendszert vitt a mindennapjaimba, kitartásra és alázatra nevelt az életem más területein is.

 

Majd a testépítéssel a versenyzés, az élsport világa nyílt meg előttem és a kezdeti elért sikerek ösztönöztek arra, hogy még magasabbra emeljem céljaimat, amelyek egyenesen a többszörös Magyar Bajnoki címen keresztűl a többszörös Világbajnoki 2. helyezésig repítettek.

 

# 2. Fantasztikus eredmények ezek! Érdekelne, hogy aki ilyen aktívan sportol és ügyel a testére, az is küzdhet problémákkal? Van olyan terület, amivel nem vagy megelégedve?

Amikor nem a színpadra készülök, a diétával, a rendszeres sporttal és a kozmetikumok használatával veszem fel a harcot a nők örökös problémája, a cellulitis ellen. Különösen figyelek a comb, popsi és a hasi területekre.

 

#3.Nagy örömünkre szolgál, hogy Te lettél a GUAM ruházat arca. Hogyan kerültél kapcsolatba a márkával?

Akkor még vendégem, Petra olaszországi útjáról hozott ajándékba GUAM tusfürdőt ès bőrradírt, hogy próbáljam ki mennyire jó, aztán később egyre több termékét használtuk a márkának és így jutottunk el a GUAM ruháihoz, amit szívesen viselek és ajánlok mindenkinek sportoláshoz és a mindennapokban is.

 

#4. Mik voltak a tapasztalataid a GUAM készítményekről? Mitől másak szerinted ezek a termékek?

Ami nekem elsőre nagyon tetszett, hogy azonnal érezni lehet a termékek hatását, ill rövid időn belül látványos az eredmény.

Az algás iszap az alapja minden terméknek, ami Magyarországon még nem ismert, az iszapkezelés csak a gyógyászatban terjedt el, jótékony hatása miatt.

Ezek a termékek koncentráltabban tartalmazzák a hatóanyagot, ennek köszönhető átütő sikerük.

 

#5. Van esetleg személyes kedvenced?

Az én kedvencem mindenképp a Thermál iszapzuhany, aminek a használata után órákig kellemes meleg érzetem van. Ez így ősszel-télen különösen jó!

A narancsbőr elleni alga stick különleges kiszerelése, egyszerű használata miatt került be a mindennapos kozmetikumaim sorába.

 

#6. Egyébként mit kell tudni ezekről a különleges narancsbőr elleni ruhákról? Te hol és miként viseled őket?

Napi 4-6 órás viselése a terméknek havi 3 centivel csökkenheti a derék körfogatot…ami az edzést még pluszban kiegészíti és utcai viseletként is sportosan csinos.

 

#7. Visszatérve Rád: mi a következő nagyobb célod, vagy álmod, amin most dolgozol?

Már Magyarországon is elérhetővé vált a profi kártya megszerzése, a következő versenyszezonomban ennek megszerzésére szeretnék összpontosítani.

 

Akkor mi ehhez kívánunk Neked sok sikert és köszönjük az interjút!